در بخشنامه ابلاغی اداره کل آموزش و پرورش شهر تهران تاکید شده است که فرایند نقل و انتقالات در راستای عدم تمرکز و ایجاد توازن، رفع کمبود نیروی انسانی شاغل در واحد های آموزشی و استفاده بهینه از سرمایه نیروی انسانی، افزایش بهره وری کارکنان، افزایش رضایت شغلی، کمک به تأمین رفاه و آسایش نسبی فرهنگیان و تسریع و تسهیل امور مربوط به انتقال کارکنان صورت می گیرد.
شرایط نقل و انتقال بین استانی
- فرایند نقل و انتقال بین استانی بر اساس شیوه نامه وزارت آموزش و پرورش در ۱۱ اردیبهشت ۱۴۰۰ ، مطابق جدول زمانبندی پیوست و از طریق سامانه profile.medu.ir انجام خواهد شد.
- مبنای انتقال در سامانه جامع منابع انسانی، عدم نیاز مبداء و نیاز مقصد است.
- امور اداری مناطق مکلف اند به تمامی منتقلین موقت (ورودی و خروجی سال تحصیلی ۴۰۰-۹۹) اطلاع رسانی کنند که جهت تعیین وضعیت اشتغال و یا انتقال (تمدید انتقال) حداکثر تا ۱۵ خرداد ۱۴۰۰ به اداره مبدا خدمتی خود مراجعه کنند. بدیهی است به کار گیری و ساماندهی نیروهای موقت ورودی سال قبل بدون انجام روند قانونی و تأیید نهایی در سامانه hrm در سال تحصیلی جدید تخلف محسوب می شود.
- به استناد ماده ۹ مصوبه ۲ آذر ۱۳۹۹ هیئت وزیران انتقال دائم به کلان شهرهای اصفهان، اهواز، تبریز، تهران، شیراز، قم، کرج و مشهد ممنوع بوده و صرفا درخواست مأموریت (انتقال موقت) متقاضیان قابل بررسی است. لذا متقاضیان انتقال به این شهرها فقط مجاز به ارائه درخواست انتقال موقت هستند.
- هر گونه ثبت درخواست خارج از سامانه و یا پس از مهلت تعیین شده قابل پذیرش و اقدام نخواهد بود.
- در شرایط خاص، پذیرش تقاضای انصراف از انتقال پس از اعلام نتایج، در صورت موافقت ادارات کل مبدأ و مقصد و حداکثر تا ۳۱ شهریور جاری قابل انجام خواهد بود. در صورت موافقت با انصراف، این افراد تا دو سال مجوز شرکت در فرآیند نقل و انتقالات را نخواهند داشت.
شایان ذکر است با توجه به عدم نیاز به نیروی دبیر خانم ( دوره متوسطه اول و دوم)، انتقال به مناطق شمالی بسیار محدود و خاص بعضی از رشته های مورد نیاز براساس نیاز سنجی مناطق صورت می گیرد.
- ۰ نظر
- ۲۱ ارديبهشت ۰۰ ، ۱۲:۰۱