دلایل گیر کردن برنج در پلوپز
پلوپز یکی از وسایل آشپزخانه است که برنج را سریع می پزد. مشکل چسبیدن برنج به ته بشقاب کارایی آن را کاهش می دهد و شما را مجبور می کند دلیل پخت برنج را بررسی کنید. در این مقاله مرکز تعمیرات لوازم خانگی تصمیم گرفت به بررسی علت چسبیدن پلوپزها به ته آن بپردازد. با رترو پارت همراه باشید.
چرا برنج به کف پلوپز می چسبد؟
دلیل چسبیدن برنج به کف پلوپز به عوامل مختلفی بستگی دارد. بنابراین برای حل این مشکل باید همه جوانب را به دقت بررسی کرد. در ادامه خانه خانه تمامی عوامل شناخته شده ای که باعث چسبیدن برنج به پلوپزها می شود را بررسی کرد.
3 دلیل چسبیدن برنج به کف پلوپز
به طور کلی، سه عامل زیر می تواند باعث چسبیدن برنج به کف پلوپز شود:
هنگام پخت برنج از روغن استفاده نکنید
انتخاب زمان بالا و دمای غیر معمول
روکش تفلون پلوپز معیوب است
درب پلوپز ٨ نفره پارس خزر را از فروشگاه آنلاین قطعات لوازم خانگی رترو پارت بخرید.
از روغن استفاده نکنید، زیرا برنج به کف پلوپز می چسبد
برخی از افراد در پخت برج به خصوص برنج ایرانی از روغن استفاده نمی کنند به همین دلیل برنج به ته ظرف می چسبد. در واقع استفاده نکردن از روغن و کره هنگام پخت برنج می تواند برنج سالمی به شما بدهد، اما همین می تواند پلوپز درست کند. توصیه می کنیم هنگام پخت برنج در پلوپز از کمی روغن یا کره استفاده کنید تا برنج به دیواره و ته ظرف نچسبد.
دمای بالا و دمای پایین باعث چسبیدن برنج در پلوپز می شود
همانطور که می دانید پلوپزها دارای برنامه پخت و کلیدهای کنترل دما هستند. بنابراین هنگام تهیه برنج باید زمان و دمای مناسب را انتخاب کنید. برای بررسی این موضوع توصیه می شود هنگام پخت برنج به دفترچه راهنمای فارسی پلوپز خود مراجعه کرده و تنظیم صحیح را بر اساس همان تنظیم انتخاب کنید.
از بین رفتن روکش تفلون قابلمه، دلیل چسبیدن برنج به ته پلوپز
ممکن است وقتی لایه نچسب کیسه ابزار گم شود، برنج به آن چسبیده و این مشکل را ایجاد کند:
هنگام شستن پلوپز حتما از اسفنج نرم استفاده کنید.
استفاده از اجسام زبر و تیز برای تمیز کردن این ظرف ممکن است به پوشش نچسب آن آسیب برساند.
اگر لایه تفلون آسیب جدی دیده باشد، باید یک مخزن جدید خریداری کنید.
راه حل هایی برای جلوگیری از چسبیدن برنج به پلوپز
برای حل مشکل چسبندگی برنج راه حل هایی را ارائه می دهیم:
برای شستن برنج از یک اسفنج نرم استفاده کنید.
حتما از قاشق چوبی یا پلاستیکی برای جدا کردن برنج از ته ظرف استفاده کنید.
استفاده از اجسام تیز یا سخت می تواند به لایه تفلون ظرف آسیب برساند.
در حین پختن برنج، کمی روغن اضافه کنید.
دقت کنید که طبق راهنمای آشپزی فارسی زمان و دمای مناسب برای پخت برنج را انتخاب کنید.
- ۰۳/۰۵/۰۱